Analizamos la presencia de su empresa en el mercado realizando las propuestas adecuadas para mejorar su incidencia social y sus resultados económicos.

Analitzem la presència de la seva empresa en el mercat realitzant les propostes adequades per millorar la seva incidència social i els seus resultats econòmics.

We analyze your company's presence in the market making appropriate proposals to improve their impact on society and its economic results.











viernes, 3 de agosto de 2012

Como trabajamos - Com treballem - How we work


El Ojo Amigo se basa en el principio de que una empresa se justifica en ser necesaria a sus clientes.  Esto es lo que garantiza su crecimiento y como mínimo su continuidad.

Acompañan a este principio base virtudes necesarias: conseguir la confianza de sus clientes, ser una referencia en su sector, ser amigable, ser humilde, escuchar y aprender de su entorno.

El Ojo Amigo, a partir del exterior de una empresa en un primer momento, analiza su grado de utilidad  y la compara con las empresas de la competencia. A partir de aquí se detectan los puntos debiles y fuertes y en que se basan, proponiendo las medidas adecuadas para mejorar la situación.

Los cambios pueden ir desde el redefinir el espíritu de la empresa, a modificar su imagen, generar nuevos valores, detectar comportamientos inadecuados administrativos o personales,....

..

L'Ull Amic es basa en el principi que una empresa es justifica en ser necessària als seus clients. Això és el que garanteix el seu creixement i com a mínim la seva continuïtat.

Acompanyen aquest principi base virtuts necessàries: aconseguir la confiança dels seus clients, ser una referència en el seu sector, ser amigable, ser humil, escoltar i aprendre del seu entorn.

L'Ull Amic, a partir de l'exterior d'una empresa en un primer moment, analitza el seu grau d'utilitat i la compara amb les empreses de la competència. A partir d'aquí es detecten els punts febles i forts i en què es basen, proposant les mesures adequades per millorar la situació.

Els canvis poden anar des del redefinir l'esperit de l'empresa, a modificar la seva imatge, generar nous valors, detectar comportaments inadequats administratius o personals, ....
..

The Friendly Eye is based on the principle that a company is justified in being necessary to its customers. This is what guarantees growth and as a minimum continuity.

Accompany this basic principle some necessary virtues : earn the trust of their customers, be a reference in its sector, be friendly, be humble, listen and learn from their environment.

The Friendly Eye, from outside a company at first, analyzes their usefulness and compared to competitors. From here it will detected weak and strong points proposing appropriate measures to improve the situation.

Changes can range from redefining the spirit of the company to change its image, generate new values, detect inappropriate behavior administrative or personal, ....

No hay comentarios:

Publicar un comentario